Maatalouskoneiden huolto

Ahotaito Oy huoltaa niin traktorit ja korjuukoneet kuin muut maatalouskoneet. Meiltä AVR- , Avant- , Farmi Forest -, Case IH -, Kverneland-, Joskin- ja New Holland -koneiden sopimushuollot.


Avant-huolto

Avant-kuormainten ja muiden koneiden sopimushuolto

Ahotaito Oy on Avant-kuormainten ja -koneiden asiantunteva sopimushuoltaja Huittisissa. Tarjoamme Avant-koneiden huolto- ja korjauspalveluita sekä yksityis- että yritysasiakkaille ja vastaamme niin raskaiden ammattikäyttöön tarkoitettujen koneiden kuin vapaa-ajan kaluston korjaus- ja huoltotöistä.

Avant-sarjojen huollot – räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan

Huollamme ja korjaamme Avant-sarjoista:

  • 700, 600, 500, 400, 300, 200

sekä kaikki muut työlaitteet Avantin mallistoista.

Avant-kuormainten ja -koneiden säännöllisen huollon ansiosta vältät turhat seisokit ja voit luottaa kuormaimen tehokkaaseen toimintaan juuri silloin kuin sitä tarvitset.

Ota yhteyttä ja varaa aika kuormaimesi tai muun Avant-työlaitteesi huoltoon. Saat meiltä myös kustannusarvion kuormaimestasi.


Traktorihuolto

Kaikkien merkkien traktorihuollot laatutyönä

Traktori on monikäyttöinen ajoneuvo ja työkone maatalouden eri töissä, mistä johtuen sen varaan lasketaan usein paljon odotuksia. Laadukkainkin traktori tarvitsee säännöllistä huoltoa, jotta se toimisi toivotulla tavalla ja mahdollisimman tehokkaasti ympäri vuoden.

Ahotaito Oy huoltaa, korjaa ja remontoi kaikenmerkkisiä traktoreita Huittisissa ja lähikunnissa. Vuosien monipuolisen kokemuksen ansiosta osaamme huoltaa ja korjata niin uusia kuin vanhoja traktorimalleja nopeasti ja perusteellisesti renkaista hyttiin asti.

Kokonaisvaltaista traktorihuoltoa

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat niin traktorien ylläpitohuollot kuin muut huollot ja korjaukset. Suoritamme myös traktorien ilmastointilaitteiden huollot ja korjaukset perusteellisesti ja tarkasti. Lisäksi tilaamme ja asennamme tarvittavat varaosat, jolloin Sinun ei tarvitse itse metsästää sopivia osia.

Milloin viimeksi olet huollattanut traktorisi? Ota yhteyttä ja varaa aika!


AVR-huolto

AVR-perunannostokoneiden ja muiden koneiden sopimushuolto

Ahotaito Oy on AVR-koneiden luotettava sopimushuoltaja, minkä ansiosta voit huollattaa ja korjauttaa kaikenlaiset AVR-koneet turvallisesti ja tehokkaasti. Toimimme pääasiassa Huittisten ja lähikuntien alueilla ja palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita.

Huollamme ja korjaamme esimerkiksi seuraavat AVR-koneet:

  • nostokoneet ja nostolaitteet
  • multaajat
  • istutuskoneet
  • jyrsimet
  • penkkijyrsimet
  • varrenmurskaajat
  • säiliökoneet

Tunnemme AVR-merkin eri laitteet ja niille tyypilliset ominaisuudet ja suoritamme AVR-koneiden huollot ja korjaukset perinpohjaisesti. Näin voimme taata asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut laitteesta riippumatta.